Levering en plaatsen van kozijnen

Onder invloed van weersomstandigheden kan een kozijn aangetast worden. Inwerking van vocht in het hout kan problemen als houtrot veroorzaken. Dit kan voorkomen als er onvoldoende onderhoud aan het buitenschilderwerk heeft plaatsgevonden in het verleden. Houtrot openbaart zich door het opbollen of scheuren van de verflagen. Dan is het zaak om Geerts Glas in Dronten direct in te schakelen.

Het probleem is in een vroeg stadium nog vaak te verhelpen, door het wegnemen van het aangetaste hout en de ontstane gaten op te vullen met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. In de praktijk komen wij echter vaak tegen dat de schade aan het kozijn dermate groot is, dat reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval is vervanging van het volledige kozijn aan de orde.

Het team van Geerts Glas

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06 11 30 80 05. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

Werkzaamheden Geerts Glas

Afwerking van uw nieuwe kozijn

Een optimaal eindresultaat

Geerts glas levert en plaatst een nieuw kozijn. Is het oude kozijn voorzien van enkel glas? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden van isolatieglas, wat een aanzienlijke energiebesparing kan opleveren. Uw kozijn wordt vakkundig geplaatst door ons, de ruiten worden aangebracht of vervangen en wij kitten de naden zorgvuldig af. Als laatste voorzien wij het nieuwe kozijn van verflagen, waardoor deze weer een goede duurzaamheid krijgt. Wilt u dus kozijnen laten plaatsen bij nieuwbouw of renovatie, dan zijn wij uw aangewezen partner voor een optimaal eindresultaat. Belt u ons direct, wij zijn u graag van dienst als ervaren vakman.

Kozijenen plaatsen

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06 11 30 80 05. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.