Schilderwerk voor particulieren en bedrijven

Als wij uw woning voorzien hebben van nieuw dubbelglas kunnen wij het schilderwerk voor u verzorgen zodat u de aankomende jaren er geen onderhoud aan heeft en er veel plezier van zult hebben!

Ook voor regulier onderhoud aan het schilderwerkwerk van uw woning zowel binnen als buiten.

Met maar liefst meer dan 40 jaar ervaring!

Bel of mail voor een gratis vrijblijvende offerte!

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06-11017610. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

In verband met de drukte proberen wij binnen één week te reageren. 

Schilderwerk en houtrotherstel

Duurzaam houtrotherstel

Houtrot is iets wat u het liefst niet aantreft op het hout van uw woning. Houtrot is te herkennen aan een bruinige of zwarte kleur op voornamelijk ongeverfd hout. Daarnaast wordt het houd zachter en kan het zo gemakkelijk breken. Het is van belang dat wanneer u houtrot signaleert, u gelijk een expert inschakelt. Geerts Glas heeft de nodige kennis en vaardigheden in huis om houtrot duurzaam te herstellen.

Houtrotherstel aan kozijnen

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06-11017610. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.