Uw Specialist in het plaatsen van VELUX dakramen

Geerts Glas heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van VELUX dakramen, deze dakramen zijn zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Met een goed gemonteerd VELUX dakraam bereikt u de inval van meer daglicht, wat niet alleen prettig is als u bijvoorbeeld de zolder heeft ingericht als extra woonvertrek of studieruimte, maar ook bevordert voldoende daglicht de gezondheid.

Wij kiezen graag voor duurzame materialen en hoge kwaliteit, dit levert u op de lange termijn een prettiger gebruiksgemak op. Dit betekent echter niet dat kiezen voor een VELUX dakraam een grote investering is. Wij informeren u graag over de kosten van de montage van uw VELUX dakraam. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u spoedig van een passende offerte voorzien.

Lorem ipsum

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Is uw VELUX dakraam aan vervanging toe?

De juiste ervaring en expertise

Ook als uw VELUX dakraam aan vervanging toe is kunnen wij uw oude dakraam demonteren en vervangen. Mogelijk wilt u dat wij de situatie eerst bij u komen opnemen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Wilt u zich verzekeren van een professionele plaatsing van uw VELUX dakraam, waardoor u problemen kunt voorkomen, dan kunt u vertrouwen op de ervaring en expertise van Geerts Glas. Neemt u voor alle mogelijkheden vandaag nog contact met ons op. Meer licht, lucht en/of uitzicht, wij brengen het graag in uw woning met een VELUX dakraam.

Uw dakraam snel vervangen
Lorem Ipsum

Verschillende soorten VELUX dakramen

De nieuwe generatie bestaat uit een drietal uitvoeringen. Het tuimelvenster is gunstig geprijsd en voorzien van een ventilatierooster. Voor mensen die meer gemak willen is het VELUX elektrisch tuimelvenster een goede oplossing, de bediening gebeurt met een bedieningstablet, waarmee het dakraam geopend en gesloten kan worden. Een VELUX uitzettuimelvenster geeft een ongehinderd uitzicht naar buiten, de handgreep bevindt zich aan de onderzijde, het raam wordt naar buiten toe geopend.

VELUX tuimelvensters hebben een handige handgreep aan de bovenzijde, waardoor deze simpel te openen en te sluiten zijn. Met een open dakraam van VELUX brengt u heerlijk frisse lucht in het vertrek en dankzij het isolatieglas houdt het ook de kou buiten in het koudere jaargetijde. VELUX dakramen zijn van hoogstaande kwaliteit en dankzij onze ruime ervaring zorgen wij voor een deskundige montage.

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06-11017610. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.