Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

Glaszetter in Biddinghuizen

In Biddinghuizen is uw glaszetter Geerts Glas, een glaszetter die een brede ervaring heeft in alle aspecten van het glaszetten. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen en kunnen kleine klussen, maar ook grotere projecten uitvoeren. Hierbij staat altijd topkwaliteit en klanttevredenheid voorop. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen huis kunnen houden, heeft u niet te maken met een wirwar aan contactpersonen. Dit heeft als voordeel dat wij snel kunnen werken, duidelijk kunnen communiceren en de prijzen laag kunnen houden.

Breed aanbod aan glas

Wij leveren allerlei soorten glas en toebehoren, helemaal afgestemd op uw wensen en het doel waarvoor de betreffende glassoort bestemd is. Laat ons u daarin vakkundig adviseren!
Om een aanzienlijke energiebesparing te bereiken is een keuze voor isolatieglas een verstandige. Wij leveren deze in twee uitvoeringen; HR+ en HR++, met elk hun eigen energiebesparende eigenschappen. Onnodig te zeggen dat u hiermee op termijn uw eenmalige investering kunt terugverdienen. Wij monteren niet alleen isolatieglas in kozijnen, maar passen deze ook toe in erkers, schuifpuien en dakkapellen.

Veiligheidsglas doet zijn naam eer aan. Deze glassoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onder andere leveren en plaatsen wij gelaagd glas. Deze glassoort is samengesteld uit enkele lagen floatglas, waar tussen PVC folie wordt aangebracht. Hiermee ontstaat een solide ruit, die een grote slagkracht kan weerstaan. Breekt het glas toch, dan worden de scherven vastgehouden door de PVC.

Gehard glas heeft als gunstige eigenschap, dat als deze breekt er geen sprake is van scherpe delen, waardoor verwondingen worden voorkomen.
Draadglas heeft een wapening van metaal, waardoor een zeer solide geheel ontstaat. Deze glassoort combineert inbraakwerende en brandvertragende eigenschappen.
Brandvertragend glas biedt weerstand tegen brand gedurende 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de gekozen soort. Deze glassoort kan voor nog meer bescherming goed gecombineerd worden met inbraakwerend of kogelwerend glas.

Matglas is zeer geschikt om privacy te waarborgen en wordt meestal toegepast in doucheruimten, maar is ook geschikt als scheidingswand in bijvoorbeeld een kantoorpand. Ook bieden wij een breed scala aan spiegelglas, eventueel uitgevoerd in veiligheidsglas.

Om uw pand in Biddinghuizen een bijzondere uitstraling te geven is figuurglas een aantrekkelijke optie. Deze bewerkte glassoort is voorradig in ongeveer 120 uitvoeringen en kleuren. Ook zijn wij gespecialiseerd in glasbewerking. Ruiten kunnen facet geslepen worden en glas kunnen wij voorzien van tekst of afbeeldingen door diepstralen.

U kunt bij Geerts Glas ook terecht voor alle toebehoren. Wij leveren en plaatsen onder andere ventilatieroosters, suskasten die geluiddempend werken, kitsoorten voor binnen en buiten en glaslatten.
Ook verzorgen wij de plaatsing van nieuwe kozijnen, deuren en ramen en verzorgen wij desgewenst het binnen en buiten schilderen van uw kozijnen.

Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0611017610. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting