Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

GLASZETTER IN ELBURG

In Elburg is Geerts Glas werkzaam als glaszetter. Met een ruime ervaring en een uitstekende vakkennis kunnen wij alle soorten glas en glastoebehoren leveren en monteren. Hierin leveren wij altijd maatwerk. Zowel particulieren, bedrijven als instellingen kunnen ons inschakelen voor een project, klein of groot. U bent altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.

Glas voor elke toepassing

 

Voor elke toepassing is een andere soort glas nodig, uw glaszetter kan u hierin prima adviseren. Om een aanzienlijke besparing op uw energiekosten te bereiken is isolatieglas een prima keuze. Hiermee doet u een eenmalige investering, die op termijn terugverdiend zal worden. Geerts Glas levert naar keuze HR+ of HR++ glas. Deze glassoorten vinden een toepassing in kozijnen, maar zijn ook geschikt voor het plaatsen in erkers, schuifpuien of dakkapellen.

Veiligheidsglas biedt vele mogelijkheden en de naam zegt het al. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan veiligheidsglas problemen voorkomen. Als bijvoorbeeld gehard glas breekt ontstaan er geen splinters glas, die verwondingen kunnen veroorzaken.

Ook brandvertragend glas voeren wij in het assortiment. Deze glassoort zorgt, afhankelijk van de uitvoering, voor een brandvertraging van 30 tot 60 minuten. Brandvertragend glas kan voor een nog beter effect ook goed gecombineerd met inbraakwerend en/of kogelwerend glas.

Gelaagd glas maakt deel uit van de categorie veiligheidsglas. Deze glassoort is samengesteld uit een aantal bladen floatglas, hiertussen bevindt zich PVC folie. Dit maakt gelaagd glas tot een zeer sterke glassoort, die bestand is tegen grote impact. Mocht het glas toch breken, dan houden de PVC lagen de scherven tegen, zodat deze niet in de rondte vliegen.

Draadglas is een glassoort die gewapend is met metaal. Dit heeft als resultaat dat het glas moeilijk te breken is, hierdoor heeft deze glassoort uitstekende inbraakwerende en brandvertragende eigenschappen.

Om privacy te waarborgen in bijvoorbeeld uw badkamer in de regio Elburg of als scheidingswand in een kantooromgeving is matglas een goede keuze.

Ook voor spiegelglas kunt u bij ons terecht, verkrijgbaar in vele soorten en maten, deze spiegels kunnen ook worden geleverd als veiligheidsglas.

Figuurglas kan zorgen voor een heel speciaal effect van uw beglazing, hiervoor bieden wij figuurglas in ongeveer 120 soorten en kleuren. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in glasbewerking, uw glas kan facetgeslepen worden of worden voorzien van teksten en figuren door diepstralen.

Natuurlijk leveren wij alle toebehoren, zoals roosters voor ventilatie, suskasten voor geluiddemping, brandwerende band, kitsoorten voor binnen en buiten en glaslatten, behandeld tegen weersinvloeden.

Om de klus helemaal te klaren verzorgen wij ook graag het binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan uw kozijnen. Ook plaatsen wij nieuwe kozijnen, deuren en ramen.

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in de regio Elburg? En wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan heeft u ons gevonden! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0611017610. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting