Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

Glaszetter in Swifterbant

Als ervaren glaszetter hebben wij als werkgebied onder andere Swifterbant en omgeving. Wij zijn Geerts Glas en zijn werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in glaszetten in de meest ruime vorm van het woord. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan diensten. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren, heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt. Dit merkt u door een snelle voortgang van een project, een duidelijke communicatie en een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Breed assortiment aan glas

In ons assortiment voeren wij veel soorten en maten glas, geschikt voor verschillende doeleinden. In de voor u geschikte soort glas kunnen wij u prima adviseren.
Isolatieglas kunnen wij leveren en monteren in twee soorten. HR+ en HR++, beide hebben een eigen isolatiewaarde. Door het aanbrengen van isolatieglas bereikt u een aanzienlijke energiebesparing in een pand, waardoor de investering zich op den duur vanzelf terugverdient. Wij monteren isolatieglas van uitstekende kwaliteit, niet alleen in kozijnen, maar ook in erkers, schuifpuien en dakkapellen.

Ook voor de montage van verschillende soorten veiligheidsglas kunt u bij ons terecht. Hiermee kunnen problemen voorkomen worden. Als bijvoorbeeld gehard glas breekt dan is er geen sprake van scherpe scherven, die verwondingen kunnen veroorzaken.
Wij leveren en plaatsen onder andere gelaagd glas. Deze glassoort bestaat uit enkele bladen floatglas, met hiertussen PVC folie. Hierdoor ontstaat een zeer sterk geheel, wat veel druk kan verdragen. Als het glas toch breekt dan worden de scherven tegengehouden door de PVC.

Ook draadglas valt onder de categorie veiligheidsglas. Door de wapening met metaal is dit een zeer degelijk glas, wat tegen een stoot(je) kan. Deze glassoort typeert zich door sterke inbraakwerende en brandvertragende eigenschappen.

Ook brandvertragend glas behoort tot de mogelijkheden. De weerstand tegen brand is afhankelijk van de soort brandvertragend glas en varieert tussen de 30 en 60 minuten. Door een combinatie te maken met inbraakwerend en/of kogelwerend glas wordt de sterkte nog verder vergroot.

Voor privacy in een badkamer of als scheidingswand is het aanbrengen van matglas zeer geschikt.
Geerts Glas heeft ook vele soorten spiegelglas in voorraad, deze kunnen ook als veiligheidsglas worden geplaatst.

Voor een absolute verfraaiing van uw ruiten van een pand in Swifterbant en omstreken is figuurglas heel aantrekkelijk. Deze glassoort is verkrijgbaar in ongeveer 120 uitvoeringen en kleurstellingen. Ook glasbewerking behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw ruiten facet slijpen, ook beheersen wij de techniek van het diepstralen, waarmee het glas wordt voorzien van tekst of figuren.

Geerts Glas levert ook alle toebehoren. U kunt bij ons terecht voor onder andere ventilatorroosters, geluiddempende suskasten, kitsoorten voor binnen en buiten en glaslatten.
Zijn uw ramen geplaatst, dan kunnen wij de kozijnen binnen en buiten voor u afschilderen. Ook is het mogelijk om nieuwe kozijnen, deuren en ramen te plaatsen.

Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op op telefoonnummer 0611017610 of stuur een e-mail naar info@geertsglas.nl.

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting