Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

Plaatsen van deuren in Dronten en omgeving

Als veelzijdig bedrijf verzorgt Geerts Glas in Dronten het plaatsen van zowel binnendeuren als buitendeuren van hoge kwaliteit. Wij leveren en monteren massieve deuren van duurzame houtsoorten, maar ook kunnen wij als glaszetter uw nieuwe deur voorzien van beglazing van uw keuze. De mogelijkheden hierbij zijn vrijwel eindeloos. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan gekozen worden voor enkel glas, maar HR+ of HR++ isolatieglas is ook in een deur een betere keuze.

Speciaal glas in uw deur

Om inbrekers te ontmoedigen kan uw buitendeur ook worden voorzien van inbraakvertragend draadglas, met een wapening van metaal. Voor binnen en buiten is veiligheidsglas in een deur aan te bevelen. Hierdoor wordt versplintering tegengegaan, wat de kans op verwondingen verkleint. Ook gelaagd glas kan de veiligheid vergroten, dit bestaat uit enkele bladen floatglas met daartussen PVC folie. Bij glasbreuk houdt de PVC folie de scherven vast.

 

Wilt u echt een uniek exemplaar, dan kunnen wij uw deur ook voorzien van glas in lood.

Goede kwaliteit van uw deur

Wij maken alleen gebruik van A-kwaliteit materialen, zowel voor de deur als de verdere benodigdheden, elke deur wordt vakkundig afgehangen. Het hang- en sluitwerk is van gerenommeerde merken, voor een goede duurzaamheid.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf met een ruime ervaring en een goede expertise op het vakgebied, wat uw deur op professionele wijze kan plaatsen en wilt u daar een concurrerend tarief voor vernemen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de vele mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
geerts-glas-schilderwerken.jpg
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting