Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

VOORDELIGE OFFERTE GLASZETTER

Op zoek naar een ervaren glaszetter in Dronten? Geerts Glas voorziet u van een vrijblijvende offerte voor uw glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten glas en het toepassen van alle toebehoren, die bij het glaszetten nodig zijn. Wij werken voor zowel particuliere klanten als bedrijfsmatige toepassingen. Ook instellingen kunnen een beroep doen op onze expertise. Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij u een concurrerend tarief bieden.

Isolatieglas

Voor elk doel is een verschillende uitvoering nodig, vraagt u ons om advies. Wij plaatsen onder andere isolatieglas in de uitvoeringen HR+ of HR++. Dit isolatieglas plaatsen wij niet alleen als ruiten, maar dit glas kan ook prima toegepast worden in een erker, dienen als schuifpui of geplaatst worden in een dakkappel. Door een efficiënte isolatie door uw vakman bereikt u een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Reden genoeg om uw enkel glas zo snel mogelijk te laten vervangen door isolatieglas.

Veiligheidsglas

Ook voor veiligheidsglas bent u bij ons aan het juiste adres. Bij breuk van het glas vindt er geen versplintering plaats, wat er voor zorgt dat de kans op verwondingen bij glasbreuk verminderd wordt.

In sommige situaties is brandvertragend glas gewenst. Deze glassoort is, afhankelijk van de gekozen capaciteit, in staat om brand te vertragen voor een periode van 30 tot maar liefst 60 minuten. Deze glassoort kan nog versterkt worden met glas met inbraakwerende en kogelwerende eigenschappen.

Een andere soort glas, die de veiligheid aanzienlijk kan vergroten is gelaagd glas. Tussen enkele bladen floatglas wordt PVC folie aangebracht. Deze glassoort is bestanden tegen een zware impact, mocht zich toch breuk voordoen, dan verhinderen de PVC lagen dat de scherven zich kunnen verspreiden.

Inbraakvertragend draadglas

Om inbrekers het moeilijk te maken hebben wij draadglas in het assortiment. Breuk wordt tegengehouden doordat het glas is voorzien van een wapening van metaal. Uiteraard is elke glassoort te breken, maar draadglas biedt zeer veel weerstand en is bovendien brandvertragend.

Matglas en spiegelglas

Ook leveren wij matglas, wat in alle situaties zorgt voor een grote mate van privacy.

Spiegelglas leveren wij in talrijke uitvoeringen, desgewenst passen wij veiligheidsglas toe om de veiligheid van de spiegel te vergroten, met name belangrijk bij de zeer grote maten. Figuurglas

Ook figuurglas kunt u bij ons verkrijgen, deze zijn verkrijgbaar in ongeveer 120 uitvoeringen en kleurstellingen, voor elk wat wils. Als u dat wilt kunnen wij het glas facet slijpen of worden voorzien van teksten of bijvoorbeeld bedrijfslogo’s. Hiervoor beschikken wij over het materieel om de teksten of afbeeldingen aan te brengen door diepstralen.

Toebehoren voor de plaatsing van glas

Om u optimaal van dienst te zijn kunt u bij ons ook terecht voor alle verdere benodigheden, u kunt hierbij denken aan ventilatieroosters, suskasten ten behoeve van het dempen van geluid, brandwerende band, alle soorten kit en glaslatten.

Naast al deze diensten kunt u ook terecht voor al het schilderwerk van uw kozijnen, binnen en buiten en verzorgen wij de plaatsing van nieuwe kozijnen, deuren en ramen. Neemt u vandaag nog contact op voor de vele mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting