Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

Levering en plaatsen van kozijnen in Dronten en omgeving

Onder invloed van weersomstandigheden kan een kozijn aangetast worden. Inwerking van vocht in het hout kan problemen als houtrot veroorzaken. Dit kan voorkomen als er onvoldoende onderhoud aan het buitenschilderwerk heeft plaatsgevonden in het verleden. Houtrot openbaart zich door het opbollen of scheuren van de verflagen. Dan is het zaak om Geerts Glas in Dronten direct in te schakelen.

Het probleem is in een vroeg stadium nog vaak te verhelpen, door het wegnemen van het aangetaste hout en de ontstane gaten op te vullen met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. In de praktijk komen wij echter vaak tegen dat de schade aan het kozijn dermate groot is, dat reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval is vervanging van het volledige kozijn aan de orde.

Afwerking van uw nieuwe kozijn

Geerts glas levert en plaatst een nieuw kozijn. Is het oude kozijn voorzien van enkel glas? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden van isolatieglas, wat een aanzienlijke energiebesparing kan opleveren. Uw kozijn wordt vakkundig geplaatst door ons, de ruiten worden aangebracht of vervangen en wij kitten de naden zorgvuldig af. Als laatste voorzien wij het nieuwe kozijn van verflagen, waardoor deze weer een goede duurzaamheid krijgt. Wilt u dus kozijnen laten plaatsen bij nieuwbouw of renovatie, dan zijn wij uw aangewezen partner voor een optimaal eindresultaat. Belt u ons direct, wij zijn u graag van dienst als ervaren vakman.

Geerts glas kozijen

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
geerts-glas-zagen.jpg
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting