Glaszetter in Kampen

Kampen behoort tot het werkgebied van Geerts Glas. In de lange tijd van ons bestaan als glaszetter hebben wij ons bekwaamd in alle aspecten van het vakgebied. U kunt bij ons terecht voor een groot aantal soorten glas, elk met hun eigen eigenschappen en bestemd voor de juiste toepassing. Laat u zich door ons adviseren over de juiste glassoort! Wij werken zowel voor particuliere klanten, als voor bedrijven en instellingen. Voor een kleine of grote klus bent u bij Geerts Glas aan het juiste adres. Wij bieden een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Glaszetter in Kampen

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06 11 30 80 05. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

Werkzaamheden Geerts Glas

Het juiste glas voor een betaalbare prijs

Een duurzame keuze

Wij plaatsen onder andere isolatieglas. De keuze kan gemaakt worden uit HR+ en HR++ glas. U doet hiermee een investering die op termijn terugverdiend wordt door een besparing op de energiekosten. Isolerend glas is geschikt voor het plaatsen in kozijnen, maar ook in erkers, schuifpuien en dakkapellen.

Duurzame keuze
Diverse soorten veiligheidsglas

Diverse soorten veiligheidsglas

Ook leveren en monteren wij verschillende soorten veiligheidsglas. Hiermee kunnen onder andere inbraak- en brandrisico?s worden beperkt. Gehard glas vermindert het risico op verwondingen, aangezien het bij breuk geen scherpe scherven oplevert.

Brandvertragend glas heeft als voordeel dat het brand kan vertragen van 30 tot wel 60 minuten. Om het effect te versterken kan brandvertragend glas gecombineerd worden met inbraakvertragend en/of kogelwerend glas.

Ook gelaagd glas leveren en plaatsen wij. Deze heeft als eigenschap dat bij glasbreuk de scherven worden vastgehouden om verwondingen te voorkomen. Deze glassoort bestaat uit een paar bladen floatglas, met daartussen PVC folie. Hierdoor wordt een zeer slagvaste constructie bereikt.

Ook draadglas heeft een zeer sterke constructie, doordat dit glas gewapend is met metaal. Hierdoor is ook deze glassoort zeer stootvast en heeft daardoor prima inbraakwerende en brandvertragende kenmerken.

Glas met uitstraling

Voor het scheppen van privacy in bijvoorbeeld een badkamer in uw woning in Kampen en omgeving of als scheidingswand op werkplekken is matglas een prima keuze.

Geerts Glas levert spiegelglas in allerlei vormen en afmetingen, ook leverbaar als veiligheidsglas, waardoor de kans op breuk verminderd wordt.

Ons figuurglas kan uw beglazing een heel bijzonder uiterlijk geven, wij leveren deze in zo?n 120 uitvoeringen en kleuren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in glasbewerking. Wij kunnen facetgeslepen ruiten produceren, ook kunnen de ruiten worden voorzien van tekst en/of figuren met de methode diepstralen. U krijgt hiermee een beglazing met een speels of zakelijk en aantrekkelijk uiterlijk.

Glas met uitstraling
Toebehoren voor plaatsen van glas

Toebehoren voor de plaatsing van glas

Ook alle toebehoren voeren wij in het assortiment, wij kunnen ventilatieroosters, suskasten om geluid te dempen, de soorten kit voor binnen en buiten en glaslatten leveren.

Naast het plaatsen van beglazing kunnen wij ook binnen en buiten uw kozijnen en deuren van een verflaag voorzien. Ook leveren en plaatsen wij nieuwe kozijnen, deuren en ramen.

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06 11 30 80 05. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.