Glaszetter in Nunspeet

Geerts Glas is als glaszetter actief in de regio Nunspeet. Wij beschikken over ruime ervaring en een brede vakkennis op het gebied van glaszetten, welke wij reeds jarenlang leveren voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij voeren elke klus uit, van groot tot klein en kunnen alle soorten glas en glastoebehoren leveren en monteren. Op deze manier kunnen wij een totaalpakket samenstellen voor onze klanten en alle werkzaamheden in eigen beheer houden. Voor u als klant biedt dit een aantal mooie bijkomende voordelen, omdat u slechts één aanspreekpunt heeft en niet van het kastje naar de muur gestuurd zal worden. Daarnaast kunnen wij, door de werkzaamheden onder één dak te houden, de communicatie sneller laten verlopen en de prijzen voor u als klant een stuk vriendelijker houden, zonder dat dit ten koste zal gaan van de kwaliteit.

Glaszetter in Swifterbant

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06 11 30 80 05. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

Werkzaamheden Geerts Glas

Kies voor het breedste assortiment in glas

Een duurzame keuze

Om tot een juiste keuze te komen, adviseren wij u graag. Wij plaatsen immers allerlei soorten glas en toebehoren. Elk soort glas heeft namelijk zijn eigen kenmerken, vandaar dat ons advies nooit kwaad kan.

Vanzelfsprekend wilt u besparen op de energiekosten. Om deze besparing te bereiken, adviseren wij u om isolatieglas te nemen. Wij kunnen deze leveren in twee uitvoeringen; HR+ en HR++, beide soorten hebben hun eigen isolatiewaarde en energiebesparende eigenschappen. Op deze manier kunt u de eenmalige investering op termijn terugverdienen. Beide soorten isolatieglas kunnen gemonteerd worden in kozijnen, erkers, schuifpuien en dakkapellen.

Duurzame keuze
Veiligheidsglas

Diverse soorten veiligheidsglas

Geerts Glas levert en monteert diverse soorten veiligheidsglas. De naam zegt het al, veiligheidsglas kan vervelende problemen voorkomen. Echter heeft ook bij veiligheidsglas elk soort zijn eigen kenmerken. Gelaagd glas bestaat namelijk uit enkele bladen floatglas, met daartussen PVC-folie. Dit zorgt voor een zeer sterk geheel aan glas welke tegen een grote impact bestand is. Mocht het glas toch breken, dan zorgt het PVC ervoor dat de scherven worden tegengehouden en worden op deze manier verwondingen voorkomen.

Ook bij gehard glas worden verwondingen voorkomen, doordat het bij een breuk geen scherpe scherven op zal leveren.

Draadglas valt ook in de categorie veiligheidsglas, omdat deze gewapend is met metaal. Dit maakt draadglas zeer stootvast en een uitstekende keuze met zijn inbraakwerende en brandwerende kenmerken.

Glas met uitstraling

Matglas is uiterst geschikt om uw privacy te waarborgen. Matglas kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw badkamer of als scheidingswand in uw kantoor in Nunspeet. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide keuze aan spiegelglas aan, beschikbaar in alle soorten en maten. Desgewenst kunnen wij spiegelglas ook leveren als veiligheidsglas.

Geerts Glas kan met de plaatsing van figuurglas uw beglazing een bijzondere uitstraling bieden. Wij bieden figuurglas aan in ongeveer 120 verschillende uitvoeringen en kleuren. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewerking, zo kunnen wij uw ruit facet slijpen of diepstralen.

Glas met uitstraling
Toebehoren voor plaatsen van glas

Toebehoren voor de plaatsing van glas

Vanzelfsprekend levert Geerts Glas alle toebehoren. Wij leveren en plaatsen onder andere ventilatieroosters, kitsoorten voor binnen en buiten, geluiddempende suskasten en glaslatten.

Wij kunnen daarnaast de plaatsing van nieuwe deuren, ramen en kozijnen verzorgen en deze voor u afschilderen.

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06 11 30 80 05. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.