Geerts Glas, uw glaszetter uit Dronten

Vanuit Dronten is Geerts Glas actief als zeer ervaren glaszetter. Sinds 1999 werkzaam in loondienst totdat er in 2005 besloten werd om te starten met Geerts Glas. Wij zijn actief in de gemeente Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het aanbrengen van alle soorten glas.

De man achter Geerts Glas

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06 11 30 80 05. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

Werkzaamheden Geerts Glas

Goede materialen en een duidelijk advies

De juiste keuze glas

Onze materialen betrekken wij van gerenommeerde leveranciers om zo een degelijke kwaliteit te waarborgen. Het glas is afkomstig van het bedrijf Saint Gobain met een historie van ruim 365 jaar.

Het kitwerk wat wij uitvoeren gebeurt met kit van de vooraanstaande fabrikant Den Braven. Om voor u de juiste keuze glas te bepalen gaan wij uitgebreid met u in gesprek en spelen we graag een adviserende rol. Heeft u bijvoorbeeld een raam op het zuiden dan is mogelijk voor u zonnewerende beglazing de beste optie.

Glaszetter in uw regio
Persoonlijk advies van Geerts Glas

Persoonlijk contact en vanzelfsprekende service

Door persoonlijk contact kunnen wij maatwerk leveren. Op het glas krijgt u een fabrieksgarantie van 10 jaar. Ook kunt u rekenen op een goede nazorg. Heeft u nog aanvullende wensen of is iets niet geheel naar uw zin dan keren we gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.

Service is voor ons de normaalste zaak van de wereld en dat heeft ons inmiddels een goede reputatie opgeleverd in de regio. Het inmeten is altijd kosteloos en we bereken geen voorrijkosten. Onze offertes zijn altijd glashelder, zodat u nooit achteraf voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Netwerk van betrouwbare partners en flexibiliteit

Voor grote projecten kunnen we een beroep doen op een betrouwbaar netwerk van partners die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren als wijzelf. Niettemin heeft u altijd te maken met één contactpersoon, wat garant staat voor een duidelijke communicatie. Mocht een project dit nodig maken dan kunt u rekenen op onze flexibiliteit. 

Persoonlijk advies van Geerts Glas
Voor alle soorten glas

Aanbrengen isolatieglas en houtrotreparatie

Een van onze specialismen is het vervangen van enkel glas of oud dubbelglas door eigentijds isolatieglas. Hiermee wordt een betere isolatiewaarde en een beter energielabel bereikt. U bespaart hiermee aanzienlijk op de energierekening.

Ook voor houtrotreparatie kunt u vertrouwen op onze expertise. In een beginstadium is houtrot nog goed te herstellen. U merkt de eerste verschijnselen aan het opbollen of scheuren van de verf op de kozijnen. Het aangetaste hout wordt weggenomen en de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het schuren en aanbrengen van de verflagen zijn uw kozijnen weer langdurig beschermd tegen de inwerking van vocht. Is houtrot niet meer te herstellen dan plaatsen we graag een nieuw houten kozijn voor u inclusief de beglazing.

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06 11 30 80 05. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.