Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is:
De Amstel 4, 8253 PC Dronten

Over Geerts Glas, uw glaszetter in Dronten

Vanuit Dronten is Geerts Glas actief als zeer ervaren glaszetter. Sinds 1999 heb ik in loondienst gewerkt tot ik in 2005 besloot om mijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels beslaat mijn werkgebied ongeveer 20 kilometer rondom Dronten en omvat onder andere ook de plaatsen Elburg, Biddinghuizen en Swifterbant. Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inschakelen voor het aanbrengen van alle soorten glas.

Goede materialen en een duidelijk advies

Mijn materialen betrek ik van gerenommeerde leveranciers om zo een degelijke kwaliteit te waarborgen. Het glas is afkomstig van het bedrijf Saint Gobain met een historie van ruim 365 jaar. Het kitwerk wat ik uitvoer gebeurt met kit van de vooraanstaande fabrikant Den Braven. Om voor u de juiste keuze glas te bepalen ga ik uitgebreid met u in gesprek en speel graag een adviserende rol. Heeft u bijvoorbeeld een raam op het zuiden dan is mogelijk voor u zonnewerende beglazing de beste optie.

Persoonlijk contact en vanzelfsprekende service

Door persoonlijk contact kan ik maatwerk leveren. Op het glas krijgt u een fabrieksgarantie van 10 jaar. Ook kunt u rekenen op een goede nazorg. Heeft u nog aanvullende wensen of is iets niet geheel naar uw zin dan keer ik gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.

Service is voor mij de normaalste zaak van de wereld en dat heeft mij inmiddels een goede reputatie opgeleverd in de regio. Het inmeten is altijd kosteloos en ik bereken geen voorrijkosten. Mijn offertes zijn altijd glashelder zodat u nooit achteraf voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Netwerk van betrouwbare partners en flexibiliteit

Voor grote projecten kan ik een beroep doen op een betrouwbaar netwerk van partners die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren als ikzelf. Niettemin heeft u altijd maar te maken met één contactpersoon wat garant staat voor een duidelijke communicatie. Mocht een project dit nodig maken dan kunt u rekenen op mijn flexibiliteit. Het werken in de avonduren en op zaterdag is dan geen probleem.

Aanbrengen isolatieglas en houtrotreparatie

Een van mijn specialismen is het vervangen van enkel glas of oud dubbelglas door eigentijds isolatieglas. Hiermee wordt een betere isolatiewaarde en een beter energielabel bereikt. U bespaart hiermee aanzienlijk op de energierekening.

Ook voor houtrotreparatie kunt u vertrouwen op mijn expertise. In een beginstadium is houtrot nog goed te herstellen. U merkt de eerste verschijnselen aan het opbollen of scheuren van de verf op de kozijnen. Het aangetaste hout wordt weggenomen en de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het schuren en aanbrengen van de verflagen zijn uw kozijnen weer langdurig beschermd tegen de inwerking van vocht. Is houtrot niet meer te herstellen dan plaats ik graag een nieuw houten kozijn voor u inclusief de beglazing.

MEER WETEN?

Bel ons

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per e-mail.
© 2020 Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring | RJ Hosting