Glaszetter in Biddinghuizen

In Biddinghuizen is uw glaszetter Geerts Glas, een glaszetter die een brede ervaring heeft in alle aspecten van het glaszetten. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen en kunnen kleine klussen, maar ook grotere projecten uitvoeren. Hierbij staat altijd topkwaliteit en klanttevredenheid voorop. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen huis kunnen houden, heeft u niet te maken met een wirwar aan contactpersonen. Dit heeft als voordeel dat wij snel kunnen werken, duidelijk kunnen communiceren en de prijzen laag kunnen houden.

Glaszetter in Biddinghuizen

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06 11 30 80 05. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

Werkzaamheden Geerts Glas

Kies voor een breed aanbod aan glas

Een duurzame keuze

Wij leveren allerlei soorten glas en toebehoren, helemaal afgestemd op uw wensen en het doel waarvoor de betreffende glassoort bestemd is. Laat ons u daarin vakkundig adviseren!

Om een aanzienlijke energiebesparing te bereiken is een keuze voor isolatieglas een verstandige. Wij leveren deze in twee uitvoeringen; HR+ en HR++, met elk hun eigen energiebesparende eigenschappen. Onnodig te zeggen dat u hiermee op termijn uw eenmalige investering kunt terugverdienen. Wij monteren niet alleen isolatieglas in kozijnen, maar passen deze ook toe in erkers, schuifpuien en dakkapellen.

Breed aanbod aan glas
Veiligheidsglas en Gehad glas

Veiligheidsglas en gehard glas

Veiligheidsglas doet zijn naam eer aan. Deze glassoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onder andere leveren en plaatsen wij gelaagd glas. Deze glassoort is samengesteld uit enkele lagen floatglas, waartussen PVC folie wordt aangebracht. Hiermee ontstaat een solide ruit, die een grote slagkracht kan weerstaan. Breekt het glas toch, dan worden de scherven vastgehouden door de PVC.

Gehard glas heeft als gunstige eigenschap, dat als deze breekt er geen sprake is van scherpe delen, waardoor verwondingen worden voorkomen.
Draadglas heeft een wapening van metaal, waardoor een zeer solide geheel ontstaat. Deze glassoort combineert inbraakwerende en brandvertragende eigenschappen.
Brandvertragend glas biedt weerstand tegen brand gedurende 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de gekozen soort. Deze glassoort kan voor nog meer bescherming goed gecombineerd worden met inbraakwerend of kogelwerend glas.

Glas met uitstraling

Matglas is zeer geschikt om privacy te waarborgen en wordt meestal toegepast in doucheruimten, maar is ook geschikt als scheidingswand in bijvoorbeeld een kantoorpand. Ook bieden wij een breed scala aan spiegelglas, eventueel uitgevoerd in veiligheidsglas.

Om uw pand in Biddinghuizen een bijzondere uitstraling te geven is figuurglas een aantrekkelijke optie. Deze bewerkte glassoort is voorradig in ongeveer 120 uitvoeringen en kleuren. Ook zijn wij gespecialiseerd in glasbewerking. Ruiten kunnen facet geslepen worden en glas kunnen wij voorzien van tekst of afbeeldingen door diepstralen.

Lorem ipsum
Toebehoren van Glas

Toebehoren voor de plaatsing van glas

U kunt bij Geerts Glas ook terecht voor alle toebehoren. Wij leveren en plaatsen onder andere ventilatieroosters, suskasten die geluiddempend werken, kitsoorten voor binnen en buiten en glaslatten.

Ook verzorgen wij de plaatsing van nieuwe kozijnen, deuren en ramen en verzorgen wij desgewenst het binnen en buiten schilderen van uw kozijnen.

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06 11 30 80 05. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.