Glaszetter in Dronten

In Dronten is Geerts Glas werkzaam als glaszetter. Met een ruime ervaring en een uitstekende vakkennis kunnen wij alle soorten glas en glastoebehoren leveren en monteren. Hierin leveren wij altijd maatwerk. Zowel particulieren, bedrijven als instellingen kunnen ons inschakelen voor een project, klein of groot. U bent altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.

Glaszetter in Elburg

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan eerst contact op via 06 11 30 80 05. Dit voorkomt teleurstelling en het staan voor een dichte deur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

Werkzaamheden Geerts Glas

Glas voor elke toepassing

Een duurzame keuze

Voor elke toepassing is een andere soort glas nodig, uw glaszetter kan u hierin prima adviseren. Om een aanzienlijke besparing op uw energiekosten te bereiken is isolatieglas een prima keuze. Hiermee doet u een eenmalige investering, die op termijn terugverdiend zal worden. Geerts Glas levert naar keuze HR+ of HR++ glas. Deze glassoorten vinden een toepassing in kozijnen, maar zijn ook geschikt voor het plaatsen in erkers, schuifpuien of dakkapellen.

Glas voor elke toepassing
Diverse soorten glas

Diverse soorten veiligheidsglas

Veiligheidsglas biedt vele mogelijkheden en de naam zegt het al. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan veiligheidsglas problemen voorkomen. Als bijvoorbeeld gehard glas breekt ontstaan er geen splinters glas, die verwondingen kunnen veroorzaken.

Gelaagd glas maakt deel uit van de categorie veiligheidsglas. Deze glassoort is samengesteld uit een aantal bladen floatglas, hiertussen bevindt zich PVC folie. Dit maakt gelaagd glas tot een zeer sterke glassoort, die bestand is tegen grote impact. Mocht het glas toch breken, dan houden de PVC lagen de scherven tegen, zodat deze niet in de rondte vliegen.

Ook brandvertragend glas voeren wij in het assortiment. Deze glassoort zorgt, afhankelijk van de uitvoering, voor een brandvertraging van 30 tot 60 minuten. Brandvertragend glas kan voor een nog beter effect ook goed gecombineerd met inbraakwerend en/of kogelwerend glas.

Draadglas is een glassoort die gewapend is met metaal. Dit heeft als resultaat dat het glas moeilijk te breken is, hierdoor heeft deze glassoort uitstekende inbraakwerende en brandvertragende eigenschappen.

Glas met uitstraling

Om privacy te waarborgen in bijvoorbeeld uw badkamer in de regio Dronten of als scheidingswand in een kantooromgeving is matglas een goede keuze.

Ook voor spiegelglas kunt u bij ons terecht, verkrijgbaar in vele soorten en maten, deze spiegels kunnen ook worden geleverd als veiligheidsglas.

Figuurglas kan zorgen voor een heel speciaal effect van uw beglazing, hiervoor bieden wij figuurglas in ongeveer 120 soorten en kleuren. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in glasbewerking, uw glas kan facetgeslepen worden of worden voorzien van teksten en figuren door diepstralen.

Glas met uitstraling
Toebehoren van glas

Toebehoren voor de plaatsing van glas

Natuurlijk leveren wij alle toebehoren, zoals roosters voor ventilatie, suskasten voor geluiddemping, brandwerende band, kitsoorten voor binnen en buiten en glaslatten, behandeld tegen weersinvloeden.

Om de klus helemaal te klaren verzorgen wij ook graag het binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan uw kozijnen. Ook plaatsen wij nieuwe kozijnen, deuren en ramen.

Heeft u direct hulp nodig?

Heeft u een project in de regio Dronten, wat u wilt laten uitvoeren door een glaszetter die gelooft in prima kwaliteit voor een betaalbare prijs? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 06 11 30 80 05. Een e-mail sturen kan ook: info@geertsglas.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.